Over Monique

MoniquBreemen

Luisteren naar mensen . . . kijken wat iemand drijft in het leven . . . zoeken naar de juiste woorden . . . alles met elkaar verbinden. . . verhalen vertellen . . . een grapje maken tussendoor . . . plat kalle . . . Dat ben ik!

Ik ben een mens van uitersten. Ik houd van diepgang én plezier maken. Van serieus en luchtig. Maar bovenal houd ik van mensen en van woorden. Woorden die iets betekenen en die mensen gelukkig maken. Of dankbaar. Als schrijver en verteller van verhalen ben ik in mijn element. Ik wil bijzondere momenten betekenis geven. Zodat ze een bijzondere plek in ieders hart krijgen. Mijn jarenlange ervaring als communicatieadviseur en mijn opleiding tot spreker en ceremoniemeester komen daarbij goed van pas.                                     

Ik ben geworteld in het Limburgse heuvelland. Iedere dag opnieuw geniet ik met volle teugen van het prachtige landschap om mij heen. De natuur inspireert me en biedt troost op mindere momenten. Omdat ik dat bij veel mensen in mijn omgeving ook zie, betrek ik de natuur vaak bij mijn werk. Op allerlei manieren.

Mijn logo is een zogenaamde ‘talking stick’. Wie ‘m in zijn hand houdt, mag zijn hart laten spreken. De stok is versierd met veren van de Vlaamse Gaai. Omdat die staat voor verandering, het centrale thema in mijn leven en werk.

Meer weten? Neem gerust contact met mij op