Op andere momenten

Sommige momenten veranderen je leven. Met een goed verhaal en een passende ceremonie kun je er voor iedereen een positieve betekenis aan geven.

Voorbeelden

2 gezinnen 1

Je bent dol op elkaar en wilt het leven delen. Ook met elkaars kinderen. Een ingrijpende verandering voor iedereen. Het is de moeite waard daarbij stil te staan. Zodat iedereen er op dezelfde manier aan begint. Dat kan met een persoonlijk verhaal waarin iedereen aan bod komt en een plaats heeft. Maar ook met het maken van een gezamenlijk eerste foto-album. Of een cd met ieders lievelingsliedjes. Bedoeling is dat het een waardevol moment wordt dat de verandering positief belicht. En dat houvast geeft voor de toekomst.

Uit elkaar

Partners die uit elkaar gaan, doen dat steeds vaker in goed overleg. Maar hoe goed je ook met je ex overweg kunt, feit blijft dat je gezinsleven ingrijpend verandert. Het is goed voor iedereen om daar samen bewust bij stil te staan. Ik kan daarbij helpen. Door met jullie terug te kijken op waardevolle gebeurtenissen en vooruit te kijken naar wat komen gaat. Op een positieve manier. Een manier die het verleden met respect afsluit en de nieuwe situatie helder maakt.

Naar een verzorgingshuis

Als je vader of moeder niet langer thuis kan wonen en moet verhuizen naar een verzorgingshuis, is dat bijzonder ingrijpend. Je ziet je ouder langzaam veranderen in een andere persoon en beseft dat de laatste fase van het leven is aangebroken. Met broers en zussen stilstaan bij dit moment, samen terugkijken op dierbare momenten en herinneringen ophalen kan louterend werken.  Ik help graag om dit moment op een waardevolle manier in te vullen.

Verhuizen

Als je verhuist naar de andere kant van het land of naar het buitenland, laat je familie, vrienden en buren achter. Om de verandering een positieve plek in ieders hart te geven, kan het goed zijn om er bewust bij stil te staan. Op een luchtige manier, maar met een serieuze ondertoon. Een manier die ervoor zorgt dat je met dankbaarheid en vreugde kunt beginnen aan een nieuwe fase in je leven.

Meer weten? Neem dan gerust contact met me op.